НОВИНИ ОЩЕ НОВИНИ
29.09.2010 г.
Работна среща по Компонент 4 "Намаляване на трансмисията на туберкулоза сред лица, употребяващи инжекционно наркотици; лица с алкохолна зависимост; деца на улицата; бежанци и търсещи убежище;"
На 29 септември 2010 г. в гр. Благоевград се състоя работна среща по Компонент 4 "Намаляване на трансмисията на туберкулоза сред лица, употребяващи инжекционно наркотици; лица с алкохолна зависимост; деца на улицата; бежанци и търсещи убежище;"
Присъстващи на срещата бяха: екипа на Сдружение "Адаптация", г-жа Б. Караахмед - Дългосрочен консултант по Компонент 4, д-р Стефанова - Дългосрочен консултант, г-жа Анна Димитрова - Юрист и д-р Константинова - Управител на ОДПФЗС - Бл-д и ДОТС Мениджър за Област Благоевград.
30.03.2019 г.
Oбучение „Оказване на първа помощ при интоксикация и свръхдоза при употреба на наркотици
На 28 март 2019 г. в Националният център по наркомании се проведе обучение „Оказване на първа помощ при интоксикация ...
още ...
09.08.2018 г.
20 май - Международен ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН „ПОДГОТОВКАТА ЗА БЪДЕЩЕТО СЕ ОСНОВАВА НА ОПИТА НИ ОТ МИНАЛОТО!”
Всяка трета неделя от месец май отбелязваме Международния ден за ...
още ...
09.08.2018 г.
24 МАРТ – СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С ТУБЕРКУЛОЗАТА
Световният ден за борба с туберкулозата тази година ще се проведe под мотото: Търсят се: Лидери за свят без туберкулоза. Темата на мотото се фокусира ...
още ...
BLGdesign Начало :: За нас :: Екип :: Проекти :: Новини :: Контакти