НОВИНИ ОЩЕ НОВИНИ
29.10.2010 г.
21-22 октомври 2010 г. - Работна среща с екипа на Фондация "П.У.Л.С."
На 21 и 22 октомври 2010 г. в гр. Благоевград се състоя работна среща с цел обмяна на опит между екипите на Сдружение "Адаптация" и Фондация "П.У.Л.С." - гр. Перник, работещи по Компонент 4 "Намаляване на трансмисията на туберкулоза сред лица, употребяващи инжекционно наркотици; лица с алкохолна зависимост; деца на улицата; бежанци и търсещи убежище;" от Програма "Подобряване на контрола на туберкулозата в България".
По време на посещението си в гр. Благоевград на гостуващите колеги бе представен модела на работа на екипа на Сдружение "Адаптация", както и бяха обсъждани специфични въпроси и възникнали проблеми и в двата града.
30.03.2019 г.
Oбучение „Оказване на първа помощ при интоксикация и свръхдоза при употреба на наркотици
На 28 март 2019 г. в Националният център по наркомании се проведе обучение „Оказване на първа помощ при интоксикация ...
още ...
09.08.2018 г.
20 май - Международен ден за съпричастност със засегнатите от ХИВ/СПИН „ПОДГОТОВКАТА ЗА БЪДЕЩЕТО СЕ ОСНОВАВА НА ОПИТА НИ ОТ МИНАЛОТО!”
Всяка трета неделя от месец май отбелязваме Международния ден за ...
още ...
09.08.2018 г.
24 МАРТ – СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С ТУБЕРКУЛОЗАТА
Световният ден за борба с туберкулозата тази година ще се проведe под мотото: Търсят се: Лидери за свят без туберкулоза. Темата на мотото се фокусира ...
още ...
BLGdesign Начало :: За нас :: Екип :: Проекти :: Новини :: Контакти