ЕКИП ОЩЕ ОТ ЕКИП
Сашо Станков
Член на Учредителния съвет на Сдружението. Работи в периода май-юли 2008 г. като технически сътрудник по Проект "Рада", както и като аутрич работник по Проект Компонент 4 "Превенция на ХИВ сред интравенозни наркомани" от 1 ноември 2008 г..

От 1 януари 2009 г. работи и като Социален работник по Компонент 4 "Ограничаване на разпространението на туберкулозата сред интравенозни наркомани и лица с алкохолна зависимост" от Програма "Подобряване на контрола на туберкулозата в България", осъществяван с финансовата помощ на Глобален фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария, получена от Министерство на здравеопазването на Република България.

От началото на 2009 г. работи като социален работник по Проект "Намаляване на уязвимостта към ХИВ на инжекционно употребяващи наркотици /ИУН/ чрез увеличаване на обхвата на групата с пълен пакет превантивни интервенции".
Виолета Петличка
През 2006 г. завършва ЮЗУ "Неофит Рилски", специалност "Социални дейности". Работи като социален работник по Проект ...
още ...
Иван Колев
Член на Учредителния съвет на Сдружението. През 2003 г. завършва ЮЗУ "Неофит Рилски", специалност "Психология". Работи като ...
още ...
Весела Миркова
Член на Управителния съвет на Сдружението от самото му създааване. Завършила е ЮЗУ „Неофит Рилски”, специалност „Право”. От Януари 2010 г. работи като технически асистент на Сдружението ...
още ...
BLGdesign Начало :: За нас :: Екип :: Проекти :: Новини :: Контакти