ЕКИП ОЩЕ ОТ ЕКИП
Янислава Петрова
От ноември 2007 г. член на Управителния съвет на Сдружението.
През 2005 г. завършва ЮЗУ „Неофит Рилски”, специалност "Социални дейности", а през 2007 г. - магистратурата си в Софийски университет "Св. Климент Охридски", специалност "Социални дейности-управление на институциите за социална работа".

От есента на 2004 г. до края на 2007 г. работи като аутрич работник по проект "Превенция на ХИВ сред интравенозни наркомани" към Фондация "Обществен благотворителен фонд Благоевград".

От април 2008 г. е социален работник по Проект Компонент 4 "Превенция на ХИВ сред интравенозни наркомани"от Програма "Превенция и контрол на ХИВ/СПИН", финансирана от Глобален фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария, и администрирана от Министерство на здравеопазването.
В периода май-юли 2008 г. работи и като Координатор на Проект "Рада" в гр. Благоевград.

От 1 януари 2009 г. работи и като Социален работник по Компонент 4 "Ограничаване на разпространението на туберкулозата сред интравенозни наркомани и лица с алкохолна зависимост" от Програма "Подобряване на контрола на туберкулозата в България", с финансовата помощ на Глобален фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария, получена от Министерство на здравеопазването на Република България.

От началото на 2009 г. работи като социален работник по Проект "Намаляване на уязвимостта към ХИВ на инжекционно употребяващи наркотици /ИУН/ чрез увеличаване на обхвата на групата с пълен пакет превантивни интервенции".
Виолета Петличка
През 2006 г. завършва ЮЗУ "Неофит Рилски", специалност "Социални дейности". Работи като социален работник по Проект ...
още ...
Иван Колев
Член на Учредителния съвет на Сдружението. През 2003 г. завършва ЮЗУ "Неофит Рилски", специалност "Психология". Работи като ...
още ...
Весела Миркова
Член на Управителния съвет на Сдружението от самото му създааване. Завършила е ЮЗУ „Неофит Рилски”, специалност „Право”. От Януари 2010 г. работи като технически асистент на Сдружението ...
още ...
BLGdesign Начало :: За нас :: Екип :: Проекти :: Новини :: Контакти